Skip to content

ISOTEX®

Onder isolatie & akoestiek verstaan wij bij Van Vonderen: het aanbrengen van brandwerende, thermische en akoestische isolaties en voorzieningen in woningen, appartementencomplexen, utiliteitsgebouwen en parkeergarages. Wij bieden totaaloplossingen (o.a. ISOTEX®) waardoor verschillende isolatie-eisen in één compleet pakket gerealiseerd worden. Uw pand voldoet daarmee in één efficiënte werkgang, aan alle gestelde eisen met betrekking tot brandveiligheid, comfort en uitstraling.

Nieuwsgierig naar de uitgebreide ISOTEX® folder?

ISOTEX®: optimale akoestiek en brandveiligheid

Ook in esthetisch opzicht bent u verzekerd van de optimale oplossing, zo biedt het in eigen huis ontwikkelde ISOTEX® plafondsysteem, een naadloze brandveilige, thermische en akoestische afwerking van plafonds. Onze geïntegreerde aanpak is efficiënter dan het separaat aanbrengen van isolaties. Kwaliteit en rendement zijn veelal hoger, omdat de isolatiepakketten optimaal op elkaar aansluiten.

 

Akoestisch 

Door de samenstelling en structuur beschikt de spuitmortel over uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. Het plafondsysteem is daardoor uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes waar akoestische verbeteringen noodzakelijk zijn. 

Sonotex

Sonotex is een isolerend plafond, met zeer goede akoestische en brandveilige eigenschappen. Het wordt toegepast in zowel woningbouw, appartementen als utiliteitsbouw. De opbouw bestaat uit een thermische isolatielaag, met daarop een akoestische, onbrandbare spuitmortel als afwerking.

_54A0523
Isotex
_54A0538
Isotex
_54A0473
Isotex
Picture 1
Isotex
Picture 5
Isotex
Picture 6
Isotex
Picture 7
Isotex