Skip to content
Grand Suisse renovatie1

Schilderwerk & Wandafwerking voor binnen en buiten

Bij nieuwbouw en renovatie van utiliteitsgebouwen en woningen is het van belang dat het schildersbedrijf betrouwbaar is en qua timing en capaciteit, flexibel ingezet kan worden tijdens de bouw. Daarnaast moet onder verschillende omstandigheden de geleverde kwaliteit gewaarborgd zijn. Van Vonderen heeft zich hierin ruimschoots bewezen en dit heeft geleid tot langdurige relaties met een keur aan landelijk en regionaal opererende opdrachtgevers.

Vastgoed schilderwerk

Voor eigenaren van vastgoed is het van belang hun eigendom in goede staat te houden. Regelmatig onderhoud is hierbij uitermate belangrijk. Op het gebied van vastgoedonderhoud heeft van Vonderen inmiddels een groot aantal samenwerkingsverbanden opgebouwd met:  woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en –beheerders, verenigingen van eigenaren, overheidsinstellingen en organisaties in de zorg en het onderwijs, industrieën en bedrijven.

Product as a service

Het Product-as-a-Service-model is bij uitstek geschikt om een rol te spelen in verduurzaming. Met van Vonderen schilderwerk en wandafwerking werken we desgewenst met duurzame materialen.

Denk hierbij aan luchtzuiverende muurverf, ecologische glasweefsel, hygiëne muurverf en glasweefsel en lijm. Met plezier werken we graag met onze partners een (verf)technisch rapport uit.

Zorgconcept

Speciaal voor de zorg heeft VanVonderen een uniek zorgconcept ontwikkeld met luchtzuiverende/hygiëne glasweefsel en muurverf. De combinatie met akoestische plafonds biedt comfort voor de bewoners.

Services schildersbedrijf

Rabobank gebouw getransformeerd naar appartementen.

Uitgelichte projecten

Olympic Hotel Amsterdam

Erasmus Medisch Centrum Rotterdam

De Ploeg Bergeijk