Skip to content

Schilderwerken & Glas

Voor schilderwerk kunt u terecht bij vele schildersbedrijven. Toch geven talrijke opdrachtgevers de voorkeur aan Van Vonderen als hun partner in schilderwerk. Van Vonderen Schildersbedrijf is één van de grotere schildersbedrijven met een enorme staat van dienst en een brede ervaring.

Schilderwerk voor nieuwbouw

Bij nieuwbouw en renovatie van utiliteitsgebouwen en woningen is het van belang dat het schildersbedrijf betrouwbaar is en qua timing en capaciteit, flexibel ingezet kan worden tijdens de bouw. Daarnaast moet onder verschillende omstandigheden de geleverde kwaliteit gewaarborgd zijn. Van Vonderen heeft zich hierin ruimschoots bewezen en dit heeft geleid tot langdurige relaties met een keur aan landelijk en regionaal opererende aannemers.

Vastgoed schilderwerk

Voor eigenaren van vastgoed is het van belang hun eigendom in goede staat te houden. Regelmatig onderhoud is hierbij uitermate belangrijk. Op het gebied van vastgoedonderhoud heeft van Vonderen inmiddels een groot aantal samenwerkingsverbanden opgebouwd met:  woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en –beheerders, verenigingen van eigenaren, overheidsinstellingen en organisaties in de zorg en het onderwijs, industrieën en bedrijven.

Kernactiviteiten Schilderwerk

  • Binnen- en buitenschilderwerken
  • Wandafwerking: glasweefsel, behang, vinylbehang, fotoprints
  • Beglazing: isolerend, brandwerend, gelaagd, akoestisch, zonwerend
  • Restauratiewerkzaamheden: hout-, marmer- en zandsteen imitaties en vergulden
  • Vloercoatings
  • Anti-graffiti coating

Meerjarig onderhoud

Bij nieuwbouw en renovatie werken wij vaak volgens een bouwkundig bestek en/of technisch advies, natuurlijk aangevuld met onze expertise en jarenlange ervaring. Voor (structureel) vastgoed onderhoud kunt u bij ons terecht voor een eenmalige schilderbeurt of een meerjarig onderhoudscontract voor prestatiegericht- of resultaatgericht schilderwerk. U geeft aan wat uw korte en lange termijn wensen zijn voor het betreffende vastgoed. Op basis van een grondige inspectie verzorgen wij vervolgens voor u een gedegen, technisch en financieel onderbouwd advies op maat.

Contact

Wilt u meer informatie over glas- en schilderwerken bij Van Vonderen? Neem dan contact met ons op.

Referenties waar we trots op zijn.

Segmenten

Segmenten

Specialismen

Specialisme

KAM museum Nijmegen

Verpleeghuis Zierik7

Schippers Group Hapert

Nieuwbouw Amphia ziekenhuis Breda

Rijksmuseum Amsterdam

Residentie Haarlem – Joannes de Deo Haarlem

Stichting Pim Senior Dorst

Radboudumc Nijmegen

Dr.-Knippenbergcollege Helmond

Cambreur college Dongen

Grand Suisse renovatie

La Grande Suiss Maastricht

Olympic Hotel Amsterdam

nieuwbouw woningen

Landhof Meerhoven

Transformatie Eiffelgebouw

Eiffelgebouw Maastricht

Element Amsterdam Hotel Gelderlandplein