Skip to content

Glas

Talrijke opdrachtgevers geven de voorkeur aan van Vonderen als hun partner in glas- en schilderwerk. Met een enorme staat van dienst en een brede ervaring zijn wij inzetbaar op ieder project.

Nieuwbouw en renovatie

Wij weten als geen ander dat het bij nieuwbouw en renovatie van utiliteitsgebouwen en woningen van belang is dat u op ons kunt rekenen, dat wij als partij betrouwbaar zijn en qua timing en capaciteit, flexibel ingezet kunnen worden tijdens de bouw. Daarnaast moet onder verschillende omstandigheden de geleverde kwaliteit gewaarborgd zijn. Van Vonderen heeft zich hierin ruimschoots bewezen en dit heeft geleid tot langdurige relaties met een keur aan landelijk en regionaal opererende aannemers.

Vastgoed onderhoud

Het is voor eigenaren van vastgoed van wezenlijk belang hun eigendom in goede staat te houden. Regelmatig onderhoud is hierbij uitermate belangrijk. Op het gebied van vastgoedonderhoud heeft van Vonderen inmiddels een groot aantal samenwerkingsverbanden opgebouwd met woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en –beheerders, verenigingen van eigenaren, overheidsinstellingen en organisaties in de zorg en het onderwijs, industrieën en bedrijven.

Kernactiviteiten beglazing

  • Isolerend
  • Brandwerend
  • Gelaagd
  • Akoestisch
  • Zonwerend

Contact

Wil je meer informatie over glaswerken door van Vonderen? Neem dan contact met ons op.

Referenties waar we trots op zijn.

Segmenten

Segmenten

Specialismen

Specialisme

Tergooi MC Hilversum

Universiteit van Amsterdam

Amphia Ziekenhuis Breda