Skip to content

Schilderwerk

Voor schilderwerk kun je terecht bij vele schildersbedrijven. Toch geven talrijke opdrachtgevers de voorkeur aan van Vonderen als hun partner in schilderwerk. Van Vonderen Schildersbedrijf is één van de grotere schildersbedrijven met een enorme staat van dienst en een brede ervaring.

Schilderwerk voor nieuwbouw

Bij nieuwbouw en renovatie van utiliteitsgebouwen en woningen is het van belang dat het schildersbedrijf betrouwbaar is en qua timing en capaciteit, flexibel ingezet kan worden tijdens de bouw. Daarnaast moet onder verschillende omstandigheden de geleverde kwaliteit gewaarborgd zijn. Van Vonderen heeft zich hierin ruimschoots bewezen en dit heeft geleid tot langdurige relaties met een keur aan landelijk en regionaal opererende aannemers.

Vastgoed schilderwerk

Voor eigenaren van vastgoed is het van belang hun eigendom in goede staat te houden. Regelmatig onderhoud is hierbij uitermate belangrijk. Op het gebied van vastgoedonderhoud heeft van Vonderen inmiddels een groot aantal samenwerkingsverbanden opgebouwd met woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en –beheerders, verenigingen van eigenaren, overheidsinstellingen en organisaties in de zorg en het onderwijs, industrieën en bedrijven.

Kernactiviteiten schilderwerk

  • Binnen- en buitenschilderwerken
  • Wandafwerking: glasweefsel, behang, vinylbehang, fotoprints
  • Beglazing: isolerend, brandwerend, gelaagd, akoestisch, zonwerend
  • Restauratiewerkzaamheden: hout-, marmer- en zandsteenimitaties en vergulden
  • Vloercoatings
  • Anti-graffiti coating

Meerjarig onderhoud

Bij nieuwbouw en renovatie werken wij vaak volgens een bouwkundig bestek en/of technisch advies, natuurlijk aangevuld met onze expertise en jarenlange ervaring. Voor (structureel) vastgoed onderhoud kun je bij ons terecht voor een eenmalige schilderbeurt of een meerjarig onderhoudscontract voor prestatiegericht- of resultaatgericht schilderwerk. Jij geeft aan wat je korte en lange termijn wensen zijn voor het betreffende vastgoed. Op basis van een grondige inspectie verzorgen wij vervolgens een gedegen, technisch en financieel onderbouwd advies op maat.

Contact

Wil je meer informatie over schilderwerk door van Vonderen? Neem dan contact met ons op.

Referenties waar we trots op zijn.

Segmenten

Segmenten

Specialismen

Specialisme

Tergooi MC Hilversum

AMC Ziekenhuis Amsterdam

Botanique Breda

Fontys (gebouw R11, R12, R13) Eindhoven

HilleHof Rotterdam

The City Tilburg

Theater aan de Parade ‘s-Hertogenbosch

Universiteit van Amsterdam

KAM museum Nijmegen

Verpleeghuis Zierik7 Zierikzee

The Schippers Group Hapert

Gasthuisring Tilburg

Amphia Ziekenhuis Breda

Rijksmuseum Amsterdam

Residentie Haarlem – Joannes de Deo Haarlem