Skip to content

Totaalafbouw

Van Vonderen levert met haar hybride afbouwmodel een toegevoegde waarde in de droge binnenafbouw. Door een combinatie van Metal Stud en/of Faay wanden kunnen we maatvaste oplossingen verwerken. Prefab maatwerk is vanzelfsprekend veel beter te realiseren dan op een steeds wisselende bouwlocatie, waardoor een snelle montage op de bouwplaats en betere logistiek van materiaal levering ontstaat. Een prefab montage moet vooral goed voorbereid zijn qua product en logistieke aanvoer op de bouw.

Minder afval met prefabricage

Prefabricage van Metal Stud en/of Faay levert op de bouwplaats duidelijk minder afval op. Dat is in de huidige tijd een belangrijke factor geworden. Minder snijafval van staal en gips betekent minder ‘verkeer’ op de bouwplaats en minder afval voor de aannemer, wat ook de veiligheid ten goede komt. Dat is direct te merken in lagere kosten. Gips- en staalafval worden bij prefabricage gerecycled, belangrijk kijkend naar duurzaamheid.

Logistiek & Prefab Montage:

Prefab als Totaalafbouw-oplossing

Van Vonderen is van betekenis met haar (hybride) oplossingen. Vraag naar onze ervaringen met prefab als totaal of per item en ervaar de vitaliteit.

Uitgelichte projecten

Trespa

Trespa Weert

nieuwbouw woningen

Landhof Meerhoven